Zwangerschapsfotografie Amsterdam |Chris & Marloes

zwangerschapsfotografie AmsterdamVandaag heb ik voor jullie een geniaal recept voor superleuke zwangerschapsfotografie in Amsterdam. Men neme:

-Een olycke jongeman genaamd Chris
-Een mooie bijna-moeder met de naam Marloes
-Een onzichtbare baby van 35 weken oud in een compact buikje
-Liefde in de lucht
-Een kat die zich afvraagt waar we in hemelsnaam mee bezig zijn
-Een zoete babykamer, waarop moeder en oma helemaal los zijn gegaan qua inrichting
-Cactussen en andere vetplanten
-Sneakers in verschillende maten en kleuren

Stop de ingrediënten bij elkaar in een hip huis, dat gemaakt is van een oud pakhuis in Amsterdam. Word behoorlijk enthousiast van alle leuke plekjes in en om het huis, van de details in de babykamer en ga helemaal los op je eerste zwangerschapsfotoshoot! Nice….

Dit mooie, hippe en leuke stel is al 12 jaar bij elkaar, sinds ze 15 jaar zijn! Zo romantisch. Vorig jaar zijn ze getrouwd, en binnenkort worden ze vader en moeder van een meisje! Haar naam blijft nog even geheim, maar dat ze superschattig wordt, staat al vast. Dat ze liefdevol verwelkomd wordt door haar ouders is ook zeker; alles in het huis ademt hoe Chris en Marloes uitkijken naar de geboorte van hun dochtertje. En ze zijn ook zo lief voor elkaar, volgens mij kun je je als baby weinig méér wensen dan zo’n warm nest om in geboren te worden.

Ik was de gelukkige fotograaf die de zwangerschapsfotografie mocht doen voor Chris en Marloes, en dat niet alleen: we hebben ook meteen een fotoshoot gepland voor als de baby pas geboren is! Ik verheug me er nu al op.

Lieve Chris en Marloes, dank voor jullie gastvrijheid en dat jullie het geen probleem vonden dat ik langer bleef rondhangen dan gepland ;-) Veel succes met de komende weken en de bevalling. Ik weet zeker dat jullie het fantastisch zullen doen als ouders, en ik kijk reikhalzend uit naar de dag dat ik jullie als ‘echte’ ouders voor mijn lens heb staan :)

Bruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf Amsterdamzwangerschapsfotografie Amsterdamzwangerschapsfotografie AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf Amsterdamzwangerschapsfotografie Amsterdamzwangerschapsfotografie Amsterdamzwangerschapsfotografie AmsterdamBruidsfotograaf Amsterdamzwangerschapsfotografie Amsterdamzwangerschapsfotografie Amsterdamzwangerschapsfotografie Amsterdamzwangerschapsfotografie Amsterdamzwangerschapsfotografie Amsterdamzwangerschapsfotografie AmsterdamBruidsfotograaf Amsterdamzwangerschapsfotografie Amsterdam