Workshop bruidsfotografie Amsterdam | Fer Juaristi

Vorige week woensdag heb ik de allervetste workshop van mijn leven gevolgd. For real! Het was een workshop bruidsfotografie, gegeven door Fer Juaristi, een supergetalenteerde, hyperactieve, jonge top-bruidsfotograaf uit Mexico, die voor twee weken naar Europa is gekomen om workshops te geven. Mijn verwachtingen waren hooggespannen. We zouden een selecte groep bruidsfotografen zijn; een man of 15 die supersnel hadden besloten dat ze hierbij moesten zijn. Ik geloof dat de workshop binnen een dag volgeboekt was! Er waren zelfs een paar fotografen uit België gekomen om Fer in actie te zien.

De manier waarop Fer zijn koppels benadert tijdens de shoot, de absoluut vrije en onconventionele manier waarop hij over zijn bruidsfotografie denkt, de manier waarop hij met licht en compositie omgaat… Hij heeft er uitgebreid over verteld, en het ons ook laten zien tijdens een fotoshoot. Simon en Tessa waren in augustus getrouwd, en vonden het helemaal niet erg om nog een keer in hun fantastische bruilofts-outfits te poseren voor ons. In de omgeving van het Centraal Station hebben we zulke coole foto’s gemaakt! Daarna heb ik wat technieken uitgeprobeerd op Jarg, een van mijn collega-fotografen. Het was ook heerlijk om met de andere fotografen van gedachten te wisselen, of gewoon gezellig te kletsen. Tegen etenstijd zijn we een Italiaans restaurant in gedoken, en daarna hebben we nog wat gedronken in een kroeg, totdat het echt tijd was om naar huis te gaan.

Ik kan er nog heel lang over praten, maar 1 ding is zeker: er is sinds vorige week woensdag geen dag voorbijgegaan dat ik niet teruggedacht heb aan deze workshop. Fer heeft me enorm veel informatie en inspiratie gegeven, waarmee ik mijn bruidsfotografie nog verder kan verbeteren. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met alle nieuwe inzichten die uit deze dag zijn voortgekomen. Yay! :)

workshop bruidsfotografieworkshop bruidsfotografieworkshop bruidsfotografieworkshop bruidsfotografieworkshop bruidsfotografieworkshop bruidsfotografieworkshop bruidsfotografieworkshop bruidsfotografie

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *