Winterse, spontane fotoshoot Amsterdam | Ruben & Simone

Bruidsfotograaf AmsterdamToen het afgelopen week zoveel had gesneeuwd, kreeg ik enorm veel zin om een winterse fotoshoot te doen in Amsterdam. Lekker in het Sarphatipark -dicht bij mijn huis- ontspannen, speelse en spontane foto’s maken. Ik ben normaal niet zo’n sneeuwbeest, maar voor mooie foto’s lukt het me ineens wél om de warmte van mijn huis achter me te laten, en de kou in te gaan. Wel in extra dikke trui natuurlijk :)

Op dat soort momenten hou ik echt van facebook, want binnen no-time had ik twee superleuke modellen gevonden voor mijn spontane fotohoot.

Dit is hoe het ging. Dinsdagochtend bedacht ik me dat ik die middag wilde fotograferen in de sneeuw. Eén oproepje op mijn facebookpagina (modellen gezocht voor gratis fotoshoot vandaag!) was genoeg om te zorgen dat Simone en haar vriend Ruben een paar uur later in het Sarphatipark stonden. Compleet met mutsen, warme handschoenen en een ULTRAzonnig humeur in dit koude weer. Bizar gemakkelijk om te fotograferen, dit stel! Zo hyper en happy met elkaar! Echt ongelooflijk, ik hoefde niks te doen, geen aanwijzingen, geen tips en truuks, ze hadden gewoon megaveel lol samen. Heerlijk om te zien, heerlijk om te fotograferen.

We hebben spontane, lieve en grappige foto’s gemaakt bij de bomen, naast eendjes, op het besneeuwde gras en bij een grappig gebouwtje, waardoor we een afwisselende fotoshoot hebben kunnen doen. Op een gegeven moment begon het nog zachtjes te sneeuwen ook, zo sfeervol en romantisch!

Met een uurtje had ik alle foto’s op mijn geheugenkaart staan die ik wilde maken, en toen zat deze gezellige winterse fotoshoot er alweer op. Ruben en Simone, jullie waren zo lief en leuk samen! Dankjulliewel voor jullie vrolijkheid en enthousiasme!
Fotoshoot AmsterdamFotoshoot AmsterdamFotoshoot AmsterdamFotoshoot AmsterdamFotoshoot AmsterdamFotoshoot AmsterdamFotoshoot AmsterdamFotoshoot AmsterdamFotoshoot AmsterdamFotoshoot AmsterdamFotoshoot AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf Amsterdam

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Mooi geworden Nadia! Idd superromantisch met de sneeuwvlokjes die dwarrelen. En wat een heerlijk stel!ReplyCancel

  • Prachtige foto’s Nadia!! :)ReplyCancel

  • LIDYMELKERT

    Wat een mooie foto’s van mijn nichtje Simone met haar vriend! De witte vrienden vond ik ook leuk!ReplyCancel