Winnen! Gratis fotoshoot in Amsterdam!

fotoshoot AmsterdamAls het zulk mooi weer is, begint het te kriebelen. Foto’s maken is altijd leuk, maar de sneeuw maakt de wereld extra fotogeniek. Hanneke en Nadia, twee blije fotografen, geven daarom op donderdag 15 januari niet 1, maar 2 fotoshoots in Amsterdam weg! Gewoon, omdat het kan, omdat we 2 fotografen zijn, en omdat we daar zin in hebben.

Voor wie?
We zoeken 2 stelletjes of 1 los persoon + 1 stelletje. Want je hoeft niet per se een stelletje te zijn om mooi op de foto te staan! Zowel Hanneke als Nadia maken mooie foto’s van jou/jullie. Spontaan, lief, gek grappig of rustig… We zien wel!

Details
Lokatie: Amsterdam (de precieze locatie laten we nog weten)
Datum & tijd: donderdag 17 januari overdag, tijdstip in overleg.
– Duur: Reken erop dat je ongeveer 2 uurtjes kwijt bent, misschien wat korter.
– Je krijgt ongeveer 20 foto’s van Hanneke én ongeveer 20 foto’s van Nadia. Supernice!

Hoe maak je kans?
Like de facebookpagina van Nadia – Nadiafotografeert
Like de facebookpagina van Hanneke – Oh beautiful world
Deel de foto van de winactie
– Schrijf in een comment onder deze blogpost of onder de foto van de winactie op onze facebookpagina hoe graag je een shoot met ons zou willen winnen. Je mag helemaal zelf weten hoe je dit omschrijft: in cijfers, in woorden, een gedichtje of een oneliner: verras ons, dat vinden we leuk :)

Hanneke en Nadia kiezen samen uit wie de gelukkigen worden op basis van de comments. Vrienden maken evenveel kans als niet-vrienden. Woensdagavond om 21.00 uur sluiten de inschrijvingen en maken we bekend wie de gratis fotoshoot hebben gewonnen.

Hopelijk tot donderdag!!

Liefs, Hanneke en Nadia

Update: Ja, we hebben twee winnaars gekozen voor de gratis fotoshoot in Amsterdam! Gefeliciteerd Else en Sabra! Tot morgen :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Het lijkt me geweldig om een mooie fotoserie te hebben van ons samen! Mijn lief en ik stuurden zo’n anderhalf jaar geleden, onafhankelijk van elkaar, een boodschap het universum in; “Ik sta open voor een liefdevolle partner die echt bij me past, waarmee ik kan groeien en met wie ik oud kan worden”. Drie weken later was onze eerste ontmoeting, en vanaf dat eerste moment wisten we dat we enorm in verbinding staan <3 Het voelt zo fijn samen, en we hebben samen al heel wat geleerd en mogen loslaten, heerlijk! Ik zou de vonk die we zo goed voelen heel graag terugzien op mooie foto's :)ReplyCancel