Loveshoot Amsterdam – Pieter&Mariette

Oh jongens! Ik ben echt superenthousiast over deze loveshoot! Pieter en Mariëtte gaan binnenkort trouwen in Schellingwoude, een klein schattig dorpje onder de rook van Amsterdam. Ik heb de eer hun bruidsfotograaf te zijn (jeah!) en we besloten een loveshoot rond Amsterdam te doen, om alvast in de mood te komen :) Pieter en Mariëtte, ik weet niet hoe het met jullie zit, maar bij mij zit de sfeer er alvast goed in!

Normaal zorg ik sowieso voor een vrolijk en blij gevoel in mijn foto’s, en zoveel mogelijk variatie aan beelden. Maar wat wij in deze twee uur hebben neergezet, is echt een vreugdedansje en een schouderklopje waard! In deze fotoshoot hebben we water en boten, een soort woestijn-achtig surrealistisch graslandschap, een supercute hondje (ik vind honden altijd een beetje spannend, maar deze zou ik echt zo in mijn zak willen steken), we hebben ijsschotsen en een zomers sfeertje, een statig oud huis en een bijna exotisch blauwe, een knus steegje met een vis, een veld vol riet en vooral heel veel liefde en lachbuien.

Pieter en Mariëtte, jullie weten dat ik al maanden zin heb jullie bruiloft, maar zo mogelijk sta ik nu echt op springen. Superbedankt voor jullie doorzettingsvermogen, inzet en vertrouwen met de ijzige temperaturen waaraan ik jullie heb blootgesteld :) En natuurlijk voor de gezelligheid en het prachtige autotochtje op deze mooie, frisse vrijdagmorgen. Jullie waren geweldig!

Zo, nu ga ik weer zwijmelen bij jullie loveshoot, ik hoop jullie ook :)
xx!
loveshoot Amsterdamloveshoot Amsterdamloveshoot Amsterdamloveshoot Amsterdamloveshootloveshoot Amsterdamloveshoot Amsterdamloveshoot Amsterdamloveshoot Amsterdamloveshoot Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdamfotograaf bruiloft Amsterdamfotograaf bruiloft Amsterdamfotograaf bruiloft Amsterdamfotograaf bruiloft Amsterdamfotograaffotograaf bruiloft Amsterdamfotograaf bruiloft Amsterdamfotograaffotograaf bruiloft Amsterdamfotograaf bruiloft Amsterdamspontane bruidsfotografiespontane bruidsfotografiespontane bruidsfotografiespontane bruidsfotografiespontane bruidsfotografiespontane bruidsfotografiespontane bruidsfotografiespontane bruidsfotografie

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Heel mooi Nadia! En wat is het fijn als je zelf zo’n goed gevoel hebt bij een shoot hé?!ReplyCancel