Lifestyle fotoshoot Texel | Op de camping :)

Ik heb altijd gedacht dat ik geen campingtype was. Dat gezeul met je afwas, ontbijt op plastic bordjes (en met plastic messen, oh horror), slapen op een veel te dun luchtbedje, krakkemikkige gasstelletjes, gedeelde douches, mieren in de tent, een week lang slecht weer… Misschien ken je het wel, en mij leek het 3x niks.

Maar inmiddels ken ik het ook, want -onder milde sociale druk- heb ik de sprong in het diepe gewaagd. Met mijn moeder en zusje ben ik gaan kamperen op Texel (ja, Texel!) om het campingleven uit te proberen. Het was een hele stap, maar uiteindelijk vond ik het stiekem superleuk! Want kamperen is blijkbaar niet alléén maar doffe ellende, maar ook gezellig spelletjes doen ‘s avonds, even écht los van die computer en het werk, gezellige gesprekken bij de tent… Ook het weer viel reuze mee, en koken op zo’n gasstelletje was niet alleen primitief, maar ook behoorlijk meditatief. Back to basics, ik vond het heerlijk en kwam helemaal fris&fruitig weer thuis.

De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik de fotografie niet helemáál heb losgelaten deze vakantie. Mijn camera was mee, en op een tikkie druilerige dag heb ik samen met Nisma, mijn zusje, een fijne lifestyle-achtige fotoshoot gedaan in de gemeenschappelijke ruimte van de camping. Met open haard, waxinelichtjes, levenswijsheden, authentieke details, een goed boek en vooral veel strandaccessoires. Ik krijg weer helemaal dat vakantiegevoel terug als ik naar deze foto’s kijk. Misschien deze zomer wel weer een weekje op de camping? :)


lifestyle fotoshootlifestyle fotoshootlifestyle fotoshootlifestyle fotoshootlifestyle fotoshootlifestyle fotoshootlifestyle fotoshootlifestyle fotoshootlifestyle fotoshoot

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *