Klein geluk | Bloemetjes leftovers

Toen ik 1,5 week geleden fotografeerde bij het 10-jarig huwelijksfeest van Rutger&Florence, stonden in die zaal in het Scheepsvaartmuseum een paar manshoge, supermooie bloemstukken. Ze waren speciaal gemaakt voor het feest door Lucinda van Luus Bloemen, en het is natuurlijk zonde om ze meteen na zo’n avond weg te gooien. Iedereen die dat wilde kreeg daarom na het feest een boeket mee, en ook ik kreeg er een. Opgetogen fietste ik de Amsterdamse nacht in met een enorme bos kleurige bloemen in mijn fietstas, en ze hebben nog tot vandaag in een grote vaas gestaan. Een deel was niet meer goed, maar er zaten nog een paar bloemen in die ik te mooi vond om weg te gooien. Ik heb ze afgeknipt, in vintage theekopjes en kleine vaasjes gezet, en nu fleuren ze mijn nieuwe huisje voor de tweede keer op! Hier word ik gelukkig van :)

En als je je afvroeg waar dat gekke patroontje op de muur vandaan kwam… Dit is de schuldige: mijn nieuwe lamp waar ik extreem blij mee ben (vooral dat patroontje is echt genieten :))