Gewonnen! Fotoshoot in Amsterdam | Deel 2 – Else

fotoshoot AmsterdamVorige week woensdagavond was er in Almere een wel heeeeeel erg blij 17-jarig meisje :) Else had net te horen gekregen dat zij uitgekozen was voor een gratis fotoshoot in Amsterdam! Weggegeven door Hanneke en mij, gewoon omdat we het leuk vonden, zin hadden om te experimenteren en gezellig een dagje samen te fotograferen.

Else ging zowat door het dak van blijdschap toen ze hoorde dat zij had gewonnen, door haar comment op ons facebook-oproepje. En net zo blij arriveerde ze de volgende dag in mijn knusse huisje in de Pijp in Amsterdam voor de fotoshoot.

We begonnen met een kopje koffie, zodat Else kon bijkomen van de kou en de sneeuw buiten. Zo konden we haar ook al een beetje leren kennen, en ontspannen kletsen voordat we van start gingen. In mijn vensterbank maakten we de eerste foto’s. Daar kon Else zitten, en was het warm en licht. Een mooie plek voor sfeervolle foto’s.

Mijn tuin was de achtergrond voor de rest van de fotoshoot. Ongelooflijk hoe je op grofweg 25m2 zoveel gevarieerde foto’s kunt maken! We kwamen nog tijd tekort, door alle leuke hoekjes en achtergrondjes die mijn achtertuin rijk bleek te zijn. Die tuin gaat zeker nog een paar keer langskomen bij fotoshoots, ik ben er nog lang niet uitgefotografeerd :)

Naarmate de tijd vorderde kwam Else ook steeds meer op dreef, en werd er gelachen en dansjes gedaan, ze deed het zo goed :) We hadden nog wel langer door kunnen gaan, maar na 1,5uur fotograferen werd het tijd dat Hanneke en ik naar het Vondelpark gingen. Daar zouden we een loveshoot doen met Alexander en Sabra, die ook hadden meegedaan met onze facebook-actie. We zwaaiden Else uit en na een snelle lunch gingen we op pad voor de loveshoot.

Ik ben helemaal vrolijk met het resultaat van deze blije fotoshoot van Else in mijn eigen huis&tuin. Dank Else dat je van Almere naar Amsterdam bent gekomen voor de fotoshoot, we waren blij met je! :)
fotoshoot Amsterdamfotoshoot Amsterdamfotoshoot Amsterdamfotoshoot Amsterdamfotoshoot Amsterdamfotoshoot Amsterdamfotoshoot Amsterdamfotoshoot Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdam

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Tiny

    mooitje!!ReplyCancel