Gewonnen! Fotoshoot in Amsterdam | Deel 1 – Alexander & Sabra

fotoshoot Amsterdam
Als bruidsfotograaf is de zomer de drukste tijd van het jaar. Terwijl half Nederland in het weekend op het terras zit, ligt te bakken aan het strand of wijntjes drinkt bij gezellige feestjes, is de gemiddelde bruidsfotograaf hard aan het werk. Wanneer we niet aan het fotograferen zijn, zoeken we foto’s uit, doen we de nabewerking, bloggen we, of maken we mooie pakketjes van de DVD met foto’s. En dit alles terwijl het bruidspaar op een paradijselijk strand op Bali ligt, lieve mensen.

Maargoed, eerlijk is eerlijk: dit werk is geniaal. En om te compenseren voor de drukke zomers hebben wij….. de winter! (hoera? :) haha). En de winter is om bij te slapen, om nieuwe voorbeeld-bruidsalbums te maken, om te reflecteren op het afgelopen jaar, om nieuwe plannen te smeden voor volgend jaar, en om te experimenteren met nieuwe technieken qua fotografie en nabewerking.

Hanneke en ik besloten daarom vorige week samen een experimenteerdag te doen. Lekker ongecompliceerd fotograferen, onze creativiteit de vrije loop laten, met elkaar meekijken en vooral veel plezier hebben. Eerst wilden we elkaar fotograferen, maar waarom zouden we niet ándere mensen blij maken met een gratis fotoshoot in Amsterdam?

Via een facebook-actie was het snel geregeld. Binnen 2 dagen hadden we enorm leuke modellen voor onze twee fotoshoots. Else ging voor de soloshoot, en Alexander en Sabra voor de loveshoot! En dat moet natuurlijk geblogd worden, want het was een supergeslaagde dag! Hier is deel 1: Alexander en Sabra :) Deel 2 wordt de fotoshoot van Else, en als klap op de vuurpijl komt er nog een behind the scenes met foto’s van Hanneke :)

Met Alexander en Sabra spraken we af in het Vondelpark, een superplek voor een fotoshoot in Amsterdam. Ik hou van de afwisseling in het park: je hebt water, bomen, gras (=nu sneeuw :)), gebouwen rondom het park, een viaduct, het oude Filmmuseum… Zoveel te zien en te fotograferen! Hanneke en ik kregen het vanzelf warm van alle noeste arbeid, maar voor Alexander en Sabra (zonder jas!) was het af en toe wel afzien. Maar aan de foto’s zie je het niet, wat stralen die twee! Ze waren grappig, stoer en schattig, en knuffelden alsof hun leven ervan af hing. Zalig :)

Alexander en Sabra, ik word helemaal blij van deze foto’s, jullie zijn hartverwarmend! Dank dank dank :) xfotoshoot Amsterdamfotoshoot Amsterdamfotoshoot Amsterdamfotoshoot Amsterdamfotoshoot Amsterdamfotoshoot Amsterdamfotoshoot Amsterdamfotoshoot Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdam

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • ERG GAAF!!!ReplyCancel