Fotoshoot Amsterdam – Behind the scenes | Hanneke

Fotoshoot Amsterdam

Wie is nou eigenlijk die Hanneke, met wie ik de gratis fotoshoots in Amsterdam heb weggegeven aan Alexander&Sabra en Else? Tijd om Hanneke te leren kennen: hier is de behind the scenes!

Hanneke is een fotografe uit Utrecht, die ik afgelopen jaar heb leren kennen bij een gezellige meetup van CitySessies. Het klikte meteen tussen ons, en we hebben op die dag in Amstelveen ook een hilarische fotoshoot gedaan. In de afgelopen maanden hebben we elkaar vaak gezien en en elke keer komen we tijd tekort. We praten veel over the business, over waar we heen willen met onze fotografie, wat onze doelen zijn. Maar -belangrijker nog- ook op persoonlijk vlak is het supergezellig. Onze gesprekken wisselen moeiteloos van onderwerp: van welke nieuwe lens we willen kopen tot onze favoriete risotto; waar we heen willen op vakantie, wat we komend jaar willen bereiken in onze fotografie, welke Nespresso-koffie het lekkerst is en de handigste manier om een bruidsalbum te maken.

Ik vond het wel eens een eenzame bedoening om fotograaf te zijn. Hele dagen zit je in je eentje achter de computer, en bij een probleem loopt er nooit eens toevallig iemand langs die met je mee kan denken. Voor een sociaal wezen als ik een regelrechte ramp! Voorheen miste ik wel eens mijn collega’s, de gezelligheid en de aanloop die er op het werk het ziekenhuis altijd is.

Maar nu ik Hanneke heb -en Alice en Emmily, twee andere lieve collegavriendinnen die ik later in het jaar nog zal introduceren :)- voelt het veel beter om fotograaf te zijn. Als ik er niet uitkom met een nabewerking of even vastloop op welk ander vlak dan ook, overleg ik met hen en is het binnen no-time opgelost. Om maar niet te spreken van alle gezellige etentjes, wijntjes, knutselfeestjes en fotografiedagen samen.

Lieve meisjes, ik ben superblij met jullie en verheug me op alle leuke plannen die we hebben voor komend jaar! Die roadtrip… aaahhhh!!!

Hier is Hanneke :)

Fotoshoot AmsterdamFotoshoot AmsterdamFotoshoot AmsterdamFotoshoot AmsterdamFotoshoot AmsterdamFotoshoot AmsterdamFotoshoot AmsterdamFotoshoot AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf Amsterdam

Bonus-materiaal: Behind the scenes bij de fotoshoots van onze facebook-winactie :)

Bruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf Amsterdam