Fotoshoot Amstelveen | Food- & Interieur

Fotoshoot AmstelveenVandaag heb ik iets compleet nieuws voor jullie! Ik ben superexcited over deze nieuwe uitdaging: een food- & interieur fotoshoot!

Hoe kom ik daar nou weer aan? Via mijn fotografievriendin Florence (misschien ken je haar wel van de foto’s van haar 10-jarig huwelijksfeest) kwam Valentine bij mij terecht. Valentine is een creatieve geest in een 21-jarig mensenlichaam. Ze doet sinds 1,5 jaar de Styling Academie Artemis in Amsterdam, en in die korte tijd heeft ze al een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Ik was dan ook helemaal enthousiast toen ze me benaderde voor een opdracht: een gestylde foot- & interieur fotoshoot, waarbij zij natuurlijk de styling verzorgde :)

Na ons brainstorm-gesprek stond ik echt te trappelen om te beginnen, en alsnog hebben Valentine en de fotoshoot mijn stoutste verwachtingen overtroffen! Valentine had geregeld dat we in het huis van kennissen van haar mochten fotograferen. Een enorme villa in Amstelveen met zoveel verschillende hoekjes en kamers, met mooie accessoires en details en vooral prachtig hemels zacht licht. Ik zag direct allemaal mogelijkheden, Valentine bubbelde ook over van de ideeën.. we waren echt een topteam, al zeg ik het zelf :D Binnen een paar uur hadden we alle shots die we wilden hebben, en we hebben zelfs twee keer zoveel foto’s geschoten als nodig was voor haar opdracht! De inspiratie kwam door alle kieren en gaten het huis uit sijpelen :)

Valentine en ik waren niet de enigen die blij en enthousiast waren met het resultaat van de shoot, want afgelopen vrijdag kreeg Valentine haar beoordeling terug, en die was superlovend! Yeah!

Vooral van het food-gedeelte van de fotoshoot werd ik HEEL erg enthousiast… Help, weer een nieuwe hobby? :) Ik kijk wel even waar het schip strandt, voorlopig heb ik mijn handen nog vol aan een heleboel andere fotografie-dingen, maar eerlijk is eerlijk… dit smaakt naar meer!

Ik ben enorm benieuwd wat jullie vinden van deze foto’s! Laat het me weten in een berichtje hieronder, of op mijn facebookpagina, dat zou ik heel leuk vinden :) Dank!
Fotoshoot AmstelveenFotoshoot AmstelveenFotoshoot AmstelveenFotoshoot AmstelveenFotoshoot AmstelveenFotoshoot AmstelveenFotoshoot AmstelveenFotoshoot Amstelveen

En de onderstaande foto’s, is dat dan weer interieur? Neen, dames en heren, dit is ook food. Want op de foto staat een schorseneer! Een lang vergeten maar heel erg lekkere groente, die ook heel prima kan doorgaan voor potlood :) Well done Valentine :)

Bruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf Amsterdam

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • super cool of eigenlijk warm….hot!ReplyCancel

  • Nadiafotografeert

    :) hihi. Dankje Esther! xReplyCancel

  • Prachtig sfeertje en lijkt me een fantastisch project om aan (mee) te werken. Mooie foto’s en mooie details om vast te leggen!ReplyCancel