Fotografie 10-jarig huwelijksfeest Amsterdam | Rutger & Florence

bruidsfotograaf AmsterdamHoor dit bloedstollende verhaal: Florence en Rutger zijn 10 jaar geleden getrouwd. Op hun trouwdag kreeg Florence voedselvergiftiging. ‘s Avonds was ze zó beroerd, dat ze alleen maar in bed heeft gelegen. Rutger, als toegewijde kersverse echtgenoot, week geen moment van haar zijde in de hotelkamer. Het feest zou in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam zijn, en de gasten waren er al. Het feest ging dus door, maar zonder bruidspaar…

De volgende dag hoorden Rutger en Florence dat het feest een daverend succes was geweest. De gasten hadden de benen uit hun lijf gedanst, de band had geweldig gespeeld, het bier had rijkelijk gevloeid: al met al een topfeest. Rutger en Florence besloten dat ze nog zo’n feest gingen organiseren, maar dan mét hunzelf erbij, en wel als ze 10 jaar getrouwd zouden zijn. Je raadt het al: dat was een paar weken geleden.

Natuurlijk was ik er niet bij op het vorige feest, maar ik denk dat ze een goede herkansing hebben gehad! Het feest was helemaal te gek! Het was -net als de eerste keer- in het Scheepvaartmuseum, er was speciaal bier, een swingende band, alle gasten waren in black tie, en er waren zelfs mensen uit het buitenland overgevlogen om het feest mee te maken. Alleen waren Florence en Rutger 10 jaar ouder en 3 prachtige kinderen rijker (en oh, die kids waren ZO uitgelaten! :)).

Ik was extra vereerd dat ik de feestfotografie van dit jubileum mocht verzorgen, omdat Florence zelf ook fotograaf is. Ik heb zelfs laatst nog een supercoole workshop bij haar gevolgd met te gekke resultaten.

Dit was denk ik het ALLERmoeilijkste feest dat ik ooit heb gefotografeerd en nabewerkt. Het was een enorme uitdaging om het bizarre knalroze licht in die zaal in toom te houden! Maar ik ben heel blij met het eindresultaat, sommige foto’s zijn zo grappig! Misschien schrijf ik binnenkort wel een blogpost met een paar voor/na-foto’s van de bewerkingen. Dan weet je weer waarom je absoluut een professionele fotograaf wilt op je feest :)

Lieve Florence en Rutger, het feest was awesome en jullie ook! Jullie zijn een prachtig gezin en ik wens jullie nog heel veel huwelijksjubilea en veel jaren met liefde en geluk samen toe. x!

Credits
De bloemen werden verzorgd door de leuke Lucinda van Luus Bloemen, over wiens prachtige bloemen ik al eerder een blij blogje schreef.
De 10-koppige band TenFour zorgde voor de dansbare muziek en een bijdrage aan de toch al goeie sfeer.
En alle heerlijke hapjes en drankjes…. dank aan Kenneth en Eva van AanTafelGraag!

bruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdambruidsfotograaf Amsterdamfotografie huwelijksfeest Amsterdamfotografie huwelijksfeest Amsterdamfotografie huwelijksfeest Amsterdamfotografie huwelijksfeest Amsterdamfotografie huwelijksfeest Amsterdamfotografie huwelijksfeest Amsterdamfotografie huwelijksfeest Amsterdamfotografie huwelijksfeest Amsterdamfotografie huwelijksfeest Amsterdamfotografie huwelijksfeest Amsterdamfotografie huwelijksfeest Amsterdamfotografie huwelijksfeest Amsterdamfotografie huwelijksfeest Amsterdamfotografie huwelijksfeest Amsterdam

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Super mooi!! Well Done. Florence en haar gezin konden zich geen betere fotograaf wensen. en ik kan me de lichtsituatie als grote uitdaging voorstellen. ben ook benieuwd naar je voor- en na-.xReplyCancel