Bruidsfotografie Loosdrecht | Desmond & Jennifer

Vandaag is een heuglijke dag! En wel om twee redenen:

1. Mijn nieuwe website is in de lucht! De afgelopen weken heb ik in de avonduren keihard gewerkt aan het mooier, persoonlijker en informatiever maken van mijn website, en ik ben superblij met het resultaat! Ben heel benieuwd naar wat jullie van deze nieuwe look vinden, dus kijk lekker rond en laat gerust een berichtje achter onder deze blogpost of op mijn facebookpagina :)

2. Om het online gaan van deze site te vieren, mag ik van mezelf vandaag de prachtige bruiloft van Desmond en Jennifer bloggen! Geniet ervan, hier komt ‘ie:

Desmond en Jennifer zijn een enorm leuk stel dat in mei is getrouwd. Al tijdens het supergezellige kennismakingsgesprek in november voelde ik dat het een bijzondere bruiloft zou worden, en mijn intuitie heeft me niet in de steek gelaten. Het was een fantastische dag. Het kleurthema was a touch of pink, en er waren schattige kindjes, prachtige bloemen, een verfrissend boottochtje, tranen van vreugde, een heel persoonlijke ceremonie met bijdragen van vrienden en familie… en de liefde tussen Desmond en Jennifer straalde ervanaf.

‘s Ochtends vroeg begon ik met fotograferen bij Desmond en Jennifer thuis in Kudelstaart, waar Jennifer bezig was met de voorbereidingen voor de dag. Samen met drie vriendinnen en de kapster was het een gezellige vrouwenbedoening.Desmond kwam Jennifer samen met hun zoontje Jesse ophalen in een supermooie Bentley. De daggasten genoten mee van Desmonds eerste blik op Jennifer en ook de buren hingen uit de ramen :)Dit is een van mijn favoriete foto’s uit de reeks. Ik noem hem ‘Le Moustache’.


Na een kop koffie gingen we naar Breukelen voor de portretsessie. Vlakbij de markt waren mooie oude gebouwen en schattige straatjes waar het fijn fotograferen was.
Na de portretsessie stonden de daggasten ons al op te wachten bij Finley Het Witte Huis in Loosdrecht. De rest van de dag zou hier plaatsvinden, wat een toplokatie!Desmond heeft in zijn werk veel met bloemen te maken, en die waren dan ook volop gebruikt voor de aankleding van de lokatie, onder de bezielende leiding van Pink9Design. De rozen en andere bloemen die overal verspreid stonden, waren niet alleen supermooi en stylish, maar er was ook nog eens gekozen voor exemplaren die lekker roken. Waar je ook liep was de zoete geur van rozen te ruiken, het was net een droom.

En na de lunch was er bij wijze van toetje een dessert table!! Allemaal kleine snoepjes en gebakjes, cupcakes, cakepops, macarons… Natuurlijk in het roze! (en lekker dat ze waren… ik heb soms nog steeds flashbacks). Al deze goddelijk smakende, oogstrelende zoetigheden zijn gemaakt door De Keukenprinses Sabine.
Had ik al gezegd dat de omgeving heel mooi was? Finley ligt direct aan het water in Loosdrecht, en de steiger bleek de perfecte plek voor een groepsfoto.Finley heeft een speciaal gebouwtje aan het water waar de ceremonie plaatsvond. In een ruimte met enorme ramen, waardoor het heerlijk licht was. Onder leiding van BABS Daphne van den Boogaard trouwden Desmond en Jennifer tijdens een prachtige, emotionele ceremonie. Voor en tijdens de ceremonie heeft Maurice, de broer van Desmond, een paar mooie stukken gespeeld op zijn gitaar. Ook een goede vriendin en de broer van Jennifer hielden toespraken, die soms grappig en soms ontroerend waren. Op een gegeven moment was iedereen aan het sniffen… Ik blijf het mooi vinden als er -met behulp van vrienden en familie- zo’n persoonlijke invulling gegeven wordt aan de ceremonie.Na de ceremonie werden er ballonnen opgelaten en champagne gedronken. Wat bijna niemand wist, was dat Jennifer nog een verrassing in petto had voor Desmond. Hij had haar ten huwelijk gevraagd door een vliegtuigje te laten overvliegen met de tekst “Lieve Jen, wil je…?” Nietsvermoedend stonden de gasten buiten na te praten na de ceremonie, toen ineens enthousiast naar boven gewezen werd. En guess what… Jennifer had dit keer een vliegtuigje geregeld voor Desmond!Om even bij te komen van al het bruiloftsgeweld, was er een bootje waarmee we een tochtje gingen maken over de Loosdrechtse plassen. Even ontspannen zitten, kletsen en een lekker drankje erbij. Het nichtje van Desmond speelde de Bruidsmars voor Desmond en Jennifer op haar viool. Wat deed ze het goed en wat was ze trots!

Terwijl wij op het water waren, hadden Edwin en Nancy van Pink9Design hard gewerkt om de styling van de lokatie weer te veranderen. Ik was helemaal weg van de kleine lichtjes en schattige bloemetjes die in de bomen hingen toen we terug waren. Gauw gingen we aan tafel, en zangeres Chaja Proost zorgde voor de muzikale omlijsting van het diner.


Na het diner was er wat tijd om op te frissen voordat het feest losbarstte. Coverband The Tour met zanger Emmanuel Anning (bekend van The Voice of Holland) zorgde voor de funky muziek, wat een energie kwam daarvan af zeg!


Ik heb me een paar uur kostelijk vermaakt met het maken van grappige en vrolijke foto’s van het feest, en daarna ben ik nog even naar buiten gesneakt voor een foto van de lokatie. De charmante lichtjes in de bomen kwamen het allermooist tot hun recht in de schemering van deze lange zomeravond. Ja, het regende, maar gelukkig lagen er witte plaids op het terras tegen de kou. Ik heb er eentje over mijn hoofd en camera heen gedaan, en als een soort spook ben ik de duisternis in gelopen. Balancerend over de steiger (best eng in het donker!) kon ik vanaf een afstandje nog een laatste sfeerimpressie maken van deze droomlokatie, waar dit heerlijke bruidspaar nog een superfeest had, na hun trouwdag die me nog steeds een glimlach op mijn gezicht tovert.

Lieve Desmond en Jennifer, ik heb het jullie al vaak verteld. Hoe fantastisch ik jullie bruiloft vond, en hoe vereerd ik me voel dat ik erbij mocht zijn :) Superbedankt dat ik jullie bruidsfotografie mocht verzorgen, en ik wens jullie een heerlijk leven toe samen!


Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Prachtig beeldblog Nadia! Leuke verrassing daar ook mezelf tussen te zien… Vond het ook een fantastische bruiloft om (als trouwambtenaar) aan te mogen bijdragen. Hoop nog een keer te kunnen samenwerken, veel succes!ReplyCancel

  • Nadiafotografeert

    Dankjewel voor je compliment Daphne! Jij deed de ceremonie heel mooi, het was echt genieten :) En wat een bijzonder werk heb jij zeg, ik heb een linkje toegevoegd naar je website in de blogpost. Hoop ook nog eens met je samen te werken!
    Groetjes!ReplyCancel

  • Wat een gave foto’s! Zou je mij de foto’s van de Dessert Table willen sturen? Zou het leuk vinden om ze op mn website te vermelden. mag met watermerk, anders zet ik je naam en website erbij!

    Groetjes SabineReplyCancel