Bruidsfotograaf Zeeland | Peter & Mitzy

De bruiloft van Peter en Mitzy was er eentje waar ik me al maanden op verheugde. Peter is ook bruidsfotograaf en ik ken hem sinds 2010, toen we allebei een workshop volgden bij de Amerikaanse bruidsfotograaf Mike Larson. Tijdens een gezellig gesprek bij mij thuis in Amsterdam, bleek dat ook Mitzy een superleuk type was, en hun ideeën over de styling van de bruiloft (met kleurthema, veel Do It Yourself en kleurige accessoires) waren precies wat ik leuk vind. Ze waren er gauw over uit dat ik hun bruidsfotograaf mocht worden, maar ik niet alleen! Het werd een joint venture tussen mij en Laura van Foto van jouw bruiloft. Zo kunnen Peter en Mitzy hun bruiloft vanuit 2 perspectieven terugzien, nice!

‘s Ochtends vroeg reed ik vanuit Amsterdam naar Zeeland, want Mitzy zou zich bij haar ouders in Nieuw-Vossemeer klaarmaken. In een geniaal huis wonen haar ouders samen met een harnas(!). Voeg daaraan toe een azuurblauw zwembad in de tuin, een zomers tuinhuisje en allerlei toffe details, en voila, je hebt een blije bruidsfotograaf. Ook cool: de ouders van Mitzy zijn allebei goudsmid, en Mitzy heeft de trouwringen, samen met haar ouders, zelf ontworpen en gemaakt!

Peter kwam Mitzy ophalen in een knalgele Cadillac. Wat een bak! :) Na de persoonlijke ceremonie in het gemeentehuis van Tholen, reden we naar Akkermans Leisure&Golf voor de rest van de dag. Daar was een taart van vier verdiepingen (met bloemetjes die perfect pasten bij de themakleur), champagne en nog meer eten. Tijdens de ongedwongen borrel piepten wij ertussenuit voor de fotoshoot. Peter en Mitzy hadden als fotolokatie een bos uitgekozen met een prachtig heidegebied ernaast. Hierdoor konden we foto’s maken met een heel verschillend karakter: intiem bosgroen en mooi warme, zachtpaarse tinten. Puur genieten!

Toen we terugkwamen was het alweer tijd voor de barbecue en het feest, en tegen half 12 zat mijn dag erop. Ik was best moe, maar gelukkig hoefde ik niet meteen terug naar Amsterdam. Peter en Mitzy, die hun huisje op steenworp afstand van de feestlokatie hebben, gingen direct na het feest op weg voor hun huwelijksreis. De lieverds boden me aan dat ik dan net zo goed in hun huisje kon blijven slapen! En zo rolde ik tegen 12en mijn bedje in, moe maar voldaan na deze superfotogenieke en gezellige dag.

Peter en Mitzy, bedankt voor jullie toffe bruiloft, jullie gezellige families en het warme onthaal. Ik wens jullie een fantastisch huwelijk toe samen, maar dat komt vast goed met twee schatten als jullie :)

 

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Alice

    Nadia deze foto’s zijn geweldig! Wat een onwijs leuke bruiloft ook!
    Je bent een topper!ReplyCancel