Bruidsfotograaf Loosdrecht | Dessert table

Bruidsfotograaf LoosdrechtVandaag een maagverwarmende, oogstrelende blogpost over een hemelse dessert table bij Finley Het Witte Huis in Loosdrecht!

Twee weken geleden was er een open huis in Finley: een top-trouwlokatie, sfeervol gelegen aan de het water van de Loosdrechtse plassen. Ik was al eens eerder bruidsfotograaf in Loosdrecht bij Finley geweest, tijdens de zomerse bruiloft van Desmond en Jennifer in mei van afgelopen jaar.

Dit keer was er minder zon dan in mei, maar de sfeer was opperbest. Bruidsparen kwamen naar het open huis van Finley om zich te laten informeren over alle mogelijkheden die deze trouwlokatie in Loosdracht biedt, en om kennis te maken met verschillende trouwleveranciers. Ik ontmoette er de superleuke wedding planner Mariëlle van Hip Wedding Events en zangeres Charlotte ten Brink, die elke ceremonie een extra warme sfeer kan geven met haar prachtige stem. Er was een hoop te zien en te doen, maar ik kwam vooral met één doel: fotograferen voor Charis Harrell van Cherries on Top.

Charis staat liever achter de schermen taarten en koekjes te bakken dan dat ze in de spotlights staat, maar in deze blogpost ontkomt ze er niet aan. Haar dessert table -met bruidstaart, cupcakes, cakepops, cotton candy en nog meer zoetigheid en lekkers- was een genot voor het oog. En omdat ik natuurlijk wel zeker wil weten waar ik over schrijf, moest ik wel uitgebreid proeven van alle zoetigheden die op tafel stonden. Wat een kwelling! 0:-) Het zag er niet alleen zalig uit, maar het was allemaal ook ZO lekker.

De zachtwitte bruidstaart met lichte, friszoete citroenvulling is in z’n geheel verorberd tijdens de dag. Ieder bruidspaar dat wilde proeven, kreeg een stuk, en ik natuurlijk ook. Ik wist niet wat me overkwam, zoveel smaken die na elkaar over mijn tong buitelden… ik wil nog een keer! En dat gaat binnenkort ook gebeuren, want bij Charis kun je ook terecht voor een workshop taart maken, dus ik voel een studiereis aankomen! ;-)

Ik kan nu wel heel lang hierover verder schrijven, want je zou er bijna een gedicht aan willen wijden, maar ik kan beter gewoon de foto’s laten zien :) Dank Charis voor deze zalige klus! En tegen alle bruidsparen die dit lezen kan ik alleen maar zeggen: als je nog een hemelse bruidstaart zoekt, of andere smulsels voor op je bruiloft… zoek niet verder, want je hebt ze gevonden :)
Bruidsfotograaf LoosdrechtBruidsfotograaf LoosdrechtBruidsfotograaf LoosdrechtBruidsfotograaf LoosdrechtBruidsfotograaf LoosdrechtBruidsfotograaf AmsterdamBruidsfotograaf Amsterdam

En omdat ze die spotlights toch eerlijk heeft verdiend: Dit is Charis! En Finley :)

Bruidsfotograaf Amsterdam