Masthead header

About me

For English, scroll down!

Aaah… dit ben ik! Nadia, geboren in 1985 en ik woon in een schattig klein huisje in Amsterdam.

Ik heb geneeskunde gestudeerd, en sinds mei 2012 ben ik arts. Na mijn afstuderen ging het ineens heel hard met fotografie, en heb ik 3 jaar lang full-time als portret- en bruidsfotograaf gewerkt.

Nu -ruim 100 bruiloften en 130 fotoshoots verder!- ben ik weer terug bij mijn oude liefde, de geneeskunde. Al sinds mijn 7e wilde ik dokter worden, en hoewel de fotografie me enorm veel leuke avonturen en lieve nieuwe vrienden heeft bezorgd, bleef de geneeskunde lonken. Ik heb inmiddels het beste van beide werelden: sinds maart 2015 werk ik parttime als arts -bijzonder werk waar ik veel voldoening uit haal- en parttime als fotograaf. Ik ben blij en dankbaar dat ik de kans heb gekregen deze twee passies te combineren. In zowel de fotografie als het artsenwerk is het aangaan van een verbinding met andere mensen essentieel, en dat is precies waar ik energie van krijg.

~♥~

Yes, this is me :) I am Nadia, born in 1985 and I live in a cute and cosy home, in a beautiful part of Amsterdam. 

I studied medicine and graduated as a medical doctor in 2012. Right after graduating, my love for photography went out of proportion, so I became a full-time portrait & wedding photographer for 3 years.  

More than 100 weddings and 130 portrait shoots later, I got back to medicine, my first love. I’ve wanted to become a doctor since I was seven, and even though I really enjoyed the crazy adventures and the lovely new friends that photography gave me, medicine kept calling me. And I’ve managed to get the best of both worlds. Since March 2015, I work part-time as a doctor and part-time as a photographer. I’m happy and grateful that I got the chance to combine these two passions. The essence of both jobs is making a connection with other people, and that’s exactly what gives me energy, day after day.

F a c e b o o k
P i n t e r e s t
P u b l i c a t i o n s